Om oss

Krogen bil

Vår historie

Krogen Bil AS ble startet opp som et enkeltmannsforetak av Karl-Johan Krogen i 1988. Det er senere gjort om til et AS og bedriften holder til i nye lokaler på Valderøy. Siden 1988 har vi solgt biler til kunder fra hele landet, og vi er en erfaren bilforhandler med godt rykte i fagmiljøer.

Vårt motto er å levere kvalitet til best mulig pris, og vi har som en følge av dette mange fornøyde kunder. Krogen Bil AS er godkjent MECA-verksted og tar EU-kontroll, service, vedlikehold og reparasjoner på alle typer biler.

Vi har biler i flere prisklasser og er selvfølgelig behjelpelig med å ta din gamle bil i innbytte. Vår lange erfaring på forskjellige bilmerker og modeller gir deg en unik mulighet til å få maksimalt ut av ditt bilkjøp.

Hvis vi ikke har den bilen du er på jakt etter, er vi behjelpelig med å skaffe den til veie gjennom vårt brede nettverk.
Alle biler leveres EU-godkjent og klare for veien.
Vi håper du blir vår neste fornøyde forbindelse !

I 2015 skrev Sunnmørsposten en artikkel om Krogen Bil. 
Klikk her for å lese om oss i lokalavisen.

Ikke overbevist enda?

Derfor bør du velge Krogen Bil

Vi vil alltid strekke oss lengst mulig for å hjelpe deg når du skal kjøpe ny bil. 
Vår erfaring, fagkunnskap og entusiasme sikrer deg en god opplevelse når du velger Krogen Bil. 

1
Vi hjelper deg med finansiering

Vi forstår at det noen ganger kan være behov for ekstra finansiering i forbindelse med bilkjøp. For at du skal få en trygg og smidig opplevelse samarbeider vi med Brage Finans om å gi deg det beste billånet til ditt bilkjøp.

2
Vi er en del av meca-verkstedene

Som et MECA-verksted er Krogen Bil skikket til å utføre alle typer reparasjoner på din bil. Vi har kunnskap om forskjellige modeller, bilmerker og det finnes ikke en utfordring vi ikke har sett før innenfor bilsegmentet.

3
Vi er godkjent lærebedrift

I Krogen Bil tror vi på å gi unge mennesker sjansen til å lære i trygge fagmiljøer. Vi er derfor sertifisert lærebedrift, og har til enhver tid dyktige lærlinger inne i vårt foretak.