Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

 

SE FILM PRESENTASJON HER: https://youtu.be/3BIwLe4JgAI

PRIS FRA: 3.990.000,-

Eiendommen ligger vest for boligfeltet Brendahaugen på Ellingsøya, på Lyngholmvegen. Kjempe flott utsikt utover Ellingsøyfjorden. Det er et etablert boligområde med eneboliger og tomannboliger. Ca 15 min fra Ålesund sentrum. Kort avstand til dagligvarebutikk, barneskole og barnehage på Stokke. I nær beliggenhet ligger også flott turområde både i fjære og til fjells.

Stokkeretiane boligområde vil innholde eneboliger i rekke, leiligheter i tomannsbolig og leiligheter i firemannsboliger. På området vil det også bli lekeplass.

Ellingsøya har et attraktivt område og bosette seg på. Det har vært stor vekst siste årene og det vil fortsette. Folkevekst i et område medfører mange nye spennende muligheter for innbyggerne.

Ta kontakt med vår Boligkonsulent Arnt Erik Blindheimsvik for en hyggelig boligprat. Han vil tilby dere synfaring på området og gi dere den informasjonen dere ønsker

FINN ANNONSE:

http://www.finn.no/finn/realestate/project/info?finnkode=64393833&searchclickthrough=true&location=0%2F20015&location=1%2F20015%2F20282&sort=9&keyword=boligpartner